loading

Exonerare de răspundere pe Pagina Principală

Di-Bas va face tot posibilul pentru ca datele conţinute de acest site să fie cât mai corecte şi mai actuale, dar nu-şi asumă responsabilitatea pentru orice plângeri sau prejudicii rezultate de pe urma utilizării informaţiilor conţinute de acest Site. Unele dintre informaţiile de pe acest Site pot să include erori ca urmare a modificărilor în ceea ce priveşte produsele survenite în timpul de la lansarea acestora. Este posibil ca o parte din produsele descrise sau prezentate să fie disponibile numai în anumite ţări sau să fie disponibile numai cu achitarea unui cost suplimentar. Di-Bas îşi rezervă dreptul de a modifica specificaţiile produselor în orice moment. Pentru specificaţiile produselor aferente ţării Dumneavoastră, vă rugăm să consultaţi dealer-ul Dvs. Opel.


Vă informăm că punem la dispoziția clienților noștri ofertele și promoțiile active, regăsite pe site. Orice alte campanii și promoții (carduri de fidelizare, vouchere) anterioare își pierd valabilitatea, din momentul în care nu mai apar ca promoții active pe site-ul nostru. Di-Bas Auto nu mai are nici un fel de obligații față de clienții săi, pentru campaniile, promoțiile, reducerile și ofertele anterioare, devenite inactive.

Acest website (numit in continuare “Site”) este operat de S.C. Di-Bas Auto S.R.L., cu sediul in Fundeni 260-262, Bucuresti, Romania (denumita in continuare “Opel”).

 

AVERTISMENT LEGAL IMPORTANT: înainte de a utiliza acest Site, vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni, deoarece respectarea lor este obligatorie. Utilizarea acestui site indică faptul că sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile, indiferent dacă doriţi sau nu să vă înregistraţi pe site-ul Di-Bas . Dacă nu sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile acestea, nu utilizaţi Site-ul.

 Di-Bas depune eforturi ca site-ul său să poate fi accesat de toţi utilizatorii.

 

1. Proprietate intelectuala

 

Toate materialele prezentate pe acest Site reprezintă proprietatea intelectuală a companiei Di-Bas. Conţinutul oferit în baza licenţei Creative Commons va fi clar indicat şi utilizarea acestui conţinut este reglementată de licenţa respectivă. Copierea şi reproducerea tuturor celelalte materiale este interzisă, cu excepţia situaţiei în care acest lucru este necesar pentru vizualizarea lor online. Totuşi, puteţi tipări pagini întregi de pe Site pe hârtie pentru uzul dumneavoastră personal în următoarele condiţii:

 

 (a) niciun document sau material grafic de pe Site nu va fi modificat în niciun mod;

 

 (b) niciun material grafic de pe Site nu va fi utilizat separat de textul corespunzător; şi

 

 (c) Drepturile de autor şi marca înregistrată Opel sau alte avertismente vor apărea pe toate copiile.

 

 În ciuda caracterului general al prevederilor de mai sus, Di-Bas vă poate oferi ocazional posibilitatea de a descărca un Wallpaper, Screen Saver şi alte materiale de pe Site.Descărcarea unor astfel de materiale este conformă cu prezenţii termeni.

 

 Orice altă utilizare a fragmentelor extrase de pe acest Site, alta decât cea conformă cu aceşti termeni, în orice scop, este interzisă. Materialele de pe acest site au fost scanate şi testate cu atenţie în toate etapele procesului de producţie. În ciuda acestui fapt, Di-Bas vă recomandă să utilizaţi un program antivirus înainte de a folosire. Di-Bas recomandă, de asemenea, să vă asiguraţi că există un backup actualizat al hard-disk-ului înainte de a utiliza orice software. Înainte de a descărca orice Material pe un calculator legat în reţea, trebuie să vă anunţaţi administratorul de reţea.

 

2. Conectarea la site

 

Daca vrei sa realizezi o legatura la site, aceasta trebuie sa fie la pagina principala Di-Bas Auto (homepage).

 

3. Acces la Service

 

Deşi Di-Bas depune toate eforturile pentru ca Site-ul să funcţioneze normal 24 de ore pe zi, compania Di-Bas nu este responsabilă dacă, din orice motiv Site-ul nu este disponibil în orice moment sau pentru orice perioadă de timp.

 

 Accesul la Site poate fi suspendat temporar şi fără avertizare în cazul în care sistemul nu mai funcţionează, sau se derulează operaţii de întreţinere sau reparare sau din motive care nu pot fi controlate de Di-Bas.

 

4. Materiale si conduita vizitatorilor

 

În afară de date de identificare personală, care este guvernată de politica de confidenţialitate Di-Bas prezentată mai jos, niciun material pe care îl transmiteţi sau postaţi pe Site nu va fi considerat confidenţial sau supus dreptului de proprietate. Di-Bas nu va avea nicio obligaţie cu privire la aceste materiale. Di-Bas şi persoanele desemnate de companie vor putea copia, dezvălui, distribui, incorpora sau utiliza în alt mod aceste materiale şi date, imagini, sunete, text şi alte elemente integrate în acestea pentru orice şi în toate scopurile.

 

 Este interzisă postarea sau transmiterea către sau pe Site a oricărui material:

 

 (a) cu caracter ameninţător, calomnios, obscen, indecent, instigant, insultător, pornografic, injurios, care poate inspira sentimente rasiale, discriminatorii, ameninţătoare, scandaloase, de instigare, calomniatoare, care încalcă confidenţialitatea, violează dreptul la intimitate sau care poate provoca neplăceri sau disconfort; sau

 

 (b) pentru care nu aţi obţinut toate licenţele şi /sau aprobările necesare; sau

 

 (c) care constituie sau încurajează un comportament considerat delict penal, care poate impune răspunderea civilă, sau care încalcă legea în alt mod sau drepturile oricărei părţi terţe, în orice ţară din lume; sau

 

 (d) care reprezintă o ameninţare tehnică (inclusiv, dar fără limitare la viruşii informatici, bombe logice, cai troieni, viermi, componente periculoase, date corupte sau alt software sau date periculoase).

 

 Este interzisă utilizarea necorespunzătoare a Site-ului (inclusiv dar fără limitare la hacking).

 

 Di-Bas va coopera fără limite cu orice autoritate naţională sau tribunal care impune, solicită sau indică companiei Di-bas să dezvăluie identitatea sau să locaţia oricărei persoane care postează orice material care încalcă prevederile prezentului paragraf 4.

 

5. Acuratetea informatiei

 

Informatiile de pe acest site sunt destinate clientilor Opel din Romania si este posibil sa nu fie valabile si pentru alte tari. Di-Bas va recurge la masuri rezonabile pentru a se asigura ca informatiile de pe acest site sunt corecte si in conformitate cu datele la zi. Totusi, Di-Bas isi rezerva dreptul de a schimba specificatiile produselor in orice moment.

 

Informatiile din aceasta pagina de Internet au fost incluse cu buna credinta, insa sunt doar pentru informare generala. Nu trebuie sa va bazati pe ele pentru nici un anumit scop, si nu se da nici o interpretare sau garantie in ceea ce priveste exactitatea sau intregimea acestora. Di-Bas exclude orice responsabilitate, in limitele permise de lege (altele decat responsabilitatea pentru moartea sau ranirea unei persoane) rezultand din accesarea si utilizarea acestui site.

 

6. Raspunderea

Di-Bas şi conducerea, directorii, angajaţii sau agenţii declină orice răspundere şi responsabilitate pentru orice sumă sau tip de pierdere sau daună care vă poate afecta pe dumneavoastră sau pe orice parte terţă (inclusiv, dar fără limitare la orice pierdere sau daună directă, indirectă, punitivă sau colaterală sau orice pierdere de venit, profit, culanţă, date, informaţii de contract, utilizare a unei sume de bani sau orice pierdere sau daună provocată sau legată, în orice mod de întreruperea activităţii comerciale şi dacă este invocată răspunderea delictuală civilă (inclusiv dar fără limitare) în legătură cu un caz de neglijenţă, cu un contract sau în alt mod) în legătură cu Site-ul, în orice mod sau în legătură cu utilizarea, imposibilitatea de a utiliza sau rezultatele utilizării Site-ului, a oricăror site-uri conectate la Site sau a materialelor de pe acestea, inclusiv dar fără limitare la o pierdere sau daună provocată de viruşi care vă pot infecta computerul, programele, datele sau alte bunuri din cauza accesării, utilizării sau vizitării Site-ului sau a descărcării oricărui material de pe Site sau de pe orice alte site-uri aflate în legătură cu acesta. Nicio prevedere din aceşti termeni nu vor exclude sau limita răspunderea Di-Bas pentru:

 

 (a) decesul sau leziunile personale provocate de neglijenţa companiei Di-Bas;

 

 (b) fraudă sau declaraţii false frauduloase;

 

 (c) orice răspundere care nu poate fi exclusă sau limitată în baza legislaţiei aplicabile.

 

7. Legislatie si jurisdictie

 

Orice disputa care poate aparea legat de acest site va fi solutionata de catre tribunale, in conformitate cu legislatia din tara de infiintare a companiei nationale de vanzari Opel. Este de asemenea posibila salvarea fisierelor de tip wallpaper, screen savere, sau alte utilitati de acest fel de pe site. Astfel de download-uri sunt acoperite de termenii si conditiile Opel in ceea ce priveste salvarea informatiei.

 

Contact

Pentru intrebari sau nelamuri referitoare la datele personale, trimite un e-mail la adresa noastra: dibas@dibas.ro

sau telefoneaza-ne la numarul de telefon 021.240.58.10

sau scrie-ne pe adresa Fundeni 260-262 Bucuresti

 

 

 Politica de confidenţialitate


 1. Protecţia datelor

 

Di-Bas respectă intimitatea fiecărei persoane care vizitează site-ului. Această politică prezintă informaţiile pe care Di-Bas le poate colecta şi stoca, precum şi modul în care vor fi folosite. Vă rugăm să citiţi cu atenţie următoarele pentru a înţelege opiniile şi practicile noastre cu privire la datele personale şi cum le vom trata.

 

2. Protecţia datelor

 

Este posibil să colectăm şi să procesăm următoarele date de Dvs.:

 

  • Informaţiile pe care ni le oferiţi prin completarea formularelor de pe Site. Acestea include informaţiile oferite în momentul înregistrării în vederea utilizării Site-ului nostru, sau când vă abonaţi la serviciile noastre, când postaţi materiale sau când solicitaţi alte servicii. Este posibil să vă solicităm informaţii şi atunci când raportaţi existenţa unei probleme în legătură cu Site-ul nostru.
  • Dacă ne contactaţi, este posibil să ţinem evidenţa acestei corespondenţe.
  • Este posibil să vă solicităm să răspundeţi la anumite chestionare pe care le utilizăm pentru realizarea de studii.

 

3. Adrese IP şi cookies

 

În anumite cazuri, este posibil să colectăm informaţii despre dumneavoastră care nu se referă la identificarea personală. Exemple de acest tip de informaţii includ adresele IP, tipul de browser de Internet pe care îl utilizaţi, tipul de sistem de operare folosit, şi denumirea domeniului site-ului sau reclamei de pe care aţi navigat la Site nostru. Aceste date au un caracter statistic, se referă la acţiunile şi obiceiurile utilizatorilor noştri privind folosirea internetului şi nu implică identificarea niciunei persoane.

 

 Pentru acelaşi motiv prezentat mai sus, atunci când vizitaţi Site-ul este posibil să stocaţi anumite informaţii pe calculatorul dumneavoastră. Aceste informaţii vor fi disponibile sub formă de “Cookie” sau alt fişier similar şi ne poate ajuta în multe moduri. De exemplu, Cookies vă permite să personalizaţi un site sau o reclamă pentru ca acestea să corespundă intereselor şi preferinţelor personale. În cazul majorităţii browserelor de Internet, fişierele Cookies pot fi şterse de pe hard-drive, pot fi blocate sau puteţi primi un avertisment înainte de stocarea unui fişier Cookie.

 

4. Datele personale şi utilizarea datelor personale

 

Nu vom colecta date de indentificare personală despre dumneavoastră (adică, nume, adresă, număr de telefon, sau adresă de email) (“Date Personale”) dacă nu ni le furnizaţi de bună voie. Dacă nu doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie stocate, vă rugăm să nu le specificaţi.

 

 Dacă ne-aţi oferit deja Date Personale şi doriţi să le ştergem din evidenţe, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email sau la numărul de telefon menţionate la finalul textului acestei politici. Vom depune toate eforturile rezonabile pentru a şterge aceste informaţii din evidenţele noastre.

 

 Nu vom vinde niciodată informaţiile pe care ni le furnizaţi. Datele dumneavoastră vor fi dezvăluite numai companiei Opel, companiilor sale afiliate sau asociate, distribuitorilor şi companiilor care acţionează în numele companiei Opel (“părţi terţe selectate”).

 

 Dorim să vă folosim datele pentru a vă informa în legătură cu produsele noi, cu produsele şi serviciile actuale pentru studii de piaţă, pentru oferte speciale pentru a determina şi optimiza modul în care vă deservim, şi este posibil ca noi sau reprezentanţii părţilor terţe selectate să vă contacteze în acest scop prin [poştă sau la telefon].

 

 Dacă sunteţi un client vechi, noi sau părţile terţe selectate vă vom contacta prin mijloace electronice (e-mail sau SMS) numai pentru a vă oferi informaţii privind produsele companiei Di-Bas.

 

 Dacă sunteţi un client nou, noi sau părţile terţe selectate vă vom contacta prin mijloace electronice numai dacă sunteţi de acord cu acest lucru.

 

 Aveţi dreptul să ne solicitaţi să nu vă procesăm datele personale în scopuri de marketing. În general vă vom informa (înainte de a vă stoca datele) dacă intenţionăm să le folosim datele în aceste scopuri sau dacă intenţionăm să dezvăluim aceste informaţii unei părţi terţe pentru aceste scopuri. Vă puteţi exercita dreptul de a preveni acest tip de procesare a datelor bifând anumite căsuţe de pe formularele pe care le utilizăm pentru colectarea Datelor Personale. De asemenea, vă puteţi exercita acest drept în orice moment contactându-ne cu ajutorul informaţiilor oferite la secţiunea Contactaţi-ne, de mai jos.

 

 Este posibil ca uneori Site-ul nostru să conţină link-uri către sau de la site-urile distribuitorilor noştri, ale reţelelor de parteneri, ale agenţiilor de publicitate sau ale companiilor afiliate. Dacă urmaţi aceste link-uri că rugăm să reţineţi că fiecare dintre ele are propria politică de confidenţialitate şi că nu ne asumăm responsabilitatea sau răspunderea pentru aceste politici. Vă rugăm să citiţi aceste politici înainte de a vă introduce datele personale pe aceste site-uri.

Este posibil să vă dezvăluim Datele Personale părţilor terţe selectate:

 

  • în cazul în care vindem sau cumpărăm o companie sau active, şi atunci este posibil să vă dezvăluim Datele Personale potenţialului vânzător sau cumpărător al companiei sau activelor respective.
  • dacă Di-Bas sau o mare parte a activelor sale sunt cumpărate de o parte terţă, şi în acest caz datele personale pe care le deţine despre clienţii săi vor face parte dintre activele transferate.
  • dacă trebuie să dezvăluim sau să distribuim datele dumneavoastră personale pentru a ne respecta obligaţiile legale sau pentru a implementa sau pune în aplicare proprii termenii şi condiţii de utilizare sau alte acorduri; sau pentru a proteja drepturile, proprietatea, sau siguranţa companiei Di-Bas, a clienţilor sau a altor persoane. Aceasta include schimbul de informaţii cu alte companii şi organizaţii cu scop de protecţie împotriva fraudei şi pentru reducerea riscurilor privind creditele.

 

5. Unde vă stocăm datele personale

 

 Toate informaţiile pe care ni le oferiţi sunt stocate pe serverele noastre sigure. În cazurile în care v-am oferit (sau când aţi ales) o parolă care vă permite accesul la anumite secţiuni ale acestui Site, sunteţi responsabili pentru păstrarea confidenţialităţii acestei parole. Vă rugăm să nu dezvăluiţi nimănui această parolă.

 

 Din păcate, transmiterea informaţiilor prin internet nu este absolut sigură. Deşi vom depune toate eforturile pentru a vă proteja datele personale, nu putem garanta securitatea datelor pe care le transmiteţi către Site; vă asumaţi riscul pentru orice astfel de transmitere. După primirea informaţiilor de la dumneavoastră, vom utiliza proceduri stricte şi funcţii de securitate pentru a încerca să prevenim accesul neautorizat.

 

6. Accesul la Informaţii

 

Dacă aţi transmis Date Personale către Di-Bas şi doriţi ca aceste informaţii să fie corectate sau şterse din evidenţele noastre, sau dacă doriţi să aflaţi ce Date Personale procesăm în legătură cu dumneavoastră, puteţi contacta compania de distribuţie a produselor Di-Bas de pe piaţa locală (pentru adresă, vizitaţi site-ul corespunzător). Dacă preferaţi, puteţi trimite o scrisoare solicitând aceste informaţii de la coordonatorul politicii de confidenţialitate din cadrul companiei Di-Bas . Vom depune toate eforturile rezonabile pentru a răspunde acestei solicitări.

 

7. Modificări aduse politicii de confidenţialitate

 

Toate modificările pe care le vom aduce politicii de confidenţialitate în viitor vor fi postate pe această pagină şi dumneavoastră aveţi obligaţia să verificaţi periodic dacă aceasta a fost modificată sau actualizată.

Noiembrie 2011

 

8. Contact

 

Di-Bas Auto S.R.L.

adresa Fundeni 260-262 Bucuresti

telefon  021.240.58.10

email    office@dibas.ro

Câmpurile cu * sunt obligatorii
Datele dvs. personale vor fi prelucrate de către operatorul respectiv conform descrierii din Declaraţia de Confidenţialitate.

Pentru mai multe informaţii privind drepturile dvs. la Confidenţialitate şi datele noastre de contact , vă rugăm verificaţi aici.
Sus pagina