loading
Click aici pentru Opel LiveChat
chat

Pret revizie Opel


Pentru că ştim cât de mult contează maşina ta, pentru tine, am lansat un Program care te va ajuta să ai grijă de ea.

După ce maşina ta a ieşit din garanţia oferită de Producator îţi recomandăm să vizitezi cel puţin o dată pe an Service-ul nostru din Bucureşti sau Ploieşti, pentru a beneficia de cunoştinţele şi expertiza calificată a personalului Opel.

Maşina ta va fi verificată şi vei primi sfaturi utile pentru evitarea unor probleme ulterioare care pot apărea din motive diverse.

Pentru a te ajuta să îi oferi maşinii tale un tratament bun, îţi oferim reduceri atât la piesele originale cât şi la manoperă.


Astfel, în funcţie de vârsta maşinii ai următoarele beneficii:


  • Reducere de 10% la toate piesele* originale şi 10% la manoperă dacă maşina ta are între 2 – 4 ani;

  • Reducere 20% la toate piesele* originale şi 20% la manoperă dacă maşina ta are peste 4 ani.

*Reducere supusă unor termene și condiții în perioada 1 ianuarie 2017 – 31 decembrie 2017. Piesele originale Opel sunt împarțite în 3 categorii: A, B sau C. Piesele din categoria C nu sunt incluse în programul Service Favorit. Pentru mai multe detalii cu privire la piesele incluse în categoria C te rugăm să contactezi Di-Bas.
Sus pagina
============================================================================================== ==============================================================================================