loading
Click aici pentru Opel LiveChat
chat

CONDIŢII DE ACORDARE A MAŞINII DE ÎNLOCUIRE

 1. Acordarea unei mașini de înlocuire este un act de culanță, al cărei cost este suportat de S.C. DI-BAS AUTO , cu scopul de a răsplăti fidelitatea clienților săi .

 2.  Pot beneficia de mașină de înlocuire posesorii de auto care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții: Mașină de înlocuire se acordă în bază unui contract încheiat între DiBas și proprietarul mașinii aflate în reparație.
  • Auto avariat este marca OPEL sau CHEVROLET indiferent de valoarea reparației sau altă marca cu o valoare a reparației mai mare de 4000 lei;
  • A fost acceptată reparația, în bază unui dosar de daună, de una din societățile de asigurare: ALLIANZ ȚIRIAC, GENERALI, UNIQA, GROUPAMA, OMNIASIG sau reparația este plătită de proprietar.
 3. Beneficiarul mașinii de înlocuire acceptă și se obligă să respecte clauzele contractuale de închiriere gratuită.
 4.  Mașină de înlocuire cu titlu gratuit se acordă pe o perioadă de maxim 10 zile cu limită de 50 km/zi.
 5. Perioada poate fi prelungită în regim de închiriere cu tarif preferenţial 10 euro+ TVA/ zi.
 6.  Ofertă este limitată de numărul de mașini de înlocuire de care DiBas Auto dispune la un moment dat.
 7. Ofertă este un act benevol al S.C. DI-BAS AUTO și în consecință ne rezervăm dreptul de a decide condițiile specifice de acordare, de suspendare sau anulare a prezenței oferte.
Sus pagina
============================================================================================== ==============================================================================================