loading

Mai mult ca niciodata, cu totii ne dorim o gura de aer curat! Oriunde ne-am afla, aerul pe care il respiram contine, in afara de componentele gazoase, lichide si de particulele solide, diverse microorganisme sau alti compusi moleculari. La loc "de cinste" se afla ionii pozitivi, care sunt prezenti mai ales in spatiile inchise ermetic, in care aerul curat nu circula. In masina, atunci cand geamurile sunt inchise, aerul este biologic inactiv.

Introducerea ionilor negativi in interior, intr-un spatiu bogat in ioni pozitivi, are drept efect purificarea aerului si reducerea simptomelor afectiunilor sezoniere. Ionii negativi intaresc sistemul imunitar, curata aerul de virusi, bacterii, polen, spori de mucegai si alti potentiali alergeni.

Te asteptam la DiBas cu noul serviciu de dezinfectare a aerului din masina, cu ajutorul unei tehmologii moderne, pe baza de ozon, care distruge bacteriile si elimina mirosurile neplacute! Si pentru ca sanatatea nu are pret, costul acestui serviciu este unul pe care oricine sa si-l poata permite: 20 RON, cu TVA inclus!

Daca aveti nevoie de orice alta lucrare in service, pentru orice model Opel, suntem la doar un telefon sau email distanta:  +40 212 405 810 sau  service@dibas.ro

 

Contact Opel Di Bas
Câmpurile cu * sunt obligatorii
Datele dvs. personale vor fi prelucrate de către operatorul respectiv conform descrierii din Declaraţia de Confidenţialitate.

Pentru mai multe informaţii privind drepturile dvs. la Confidenţialitate şi datele noastre de contact , vă rugăm verificaţi aici.
Sus pagina