loading

Asigurare de la zgârieturi mici până la daune majore

Asigură-te că autovehiculul tău Opel va arăta mereu ca nou cu ajutorul specialiștilor: service-ul autorizat Opel este echipat cu instrumente specializate și deține cunoștințele necesare pentru a-l readuce la starea dinainte de accident utilizând cele mai noi tehnologii de reparare și piese originale Opel.

Doar prin utilizarea pieselor originale Opel montate de tehnicienii noștri calificați poți avea siguranța menținerii perfecte a garanției pentru autovehicul, asigurându-ți liniștea sufletească și beneficiind de reparații de calitate.

Oferte de preț gratuite, prețuri avantajoase

Service-ul autorizat Opel îți poate asigura oferte de preț competitive pentru lucrări cum ar fi:

  • Îndepărtarea zgârieturilor și îndoiturilor
  • Reparare / înlocuire parbriz
  • Tratament împotriva coroziunii
  • Reparații acoperite de asigurarea împotriva accidentelor
  • Reparații cosmetice

Solicită o ofertă de preț gratuită, fără nicio obligație pentru tine. Face parte din serviciile oferite service-ul autorizat Opel.

Ştiai că, în cazul în care maşina trebuie reparată pe RCA, poţi alege oricare atelier de tinichigerie (reparaţii caroserie) dintre cele autorizate de RAR?* Dealerii Opel vor executa lucrări de tinichigerie de înaltă calitate pur şi simplu pentru că şi-au insuşit tehnologia Opel de reparaţie şi au această calificare.

CERE PREŢ

*Pentru reparaţii profesioniste poţi selecta oricare dintre Dealerii noştri autorizaţi cu certificarea “ATELIER CAROSERIE AUTORIZAT OPEL”. Sau poţi selecta un atelier din lista de tinichigerii autorizate de Registrul Auto Român.

Sus pagina