loading

Orice sistem de aer conditionat, inclusiv cel din interiorul unei masini, determina, inevitabil, aparitia diverselor forme de bacterii si germeni. Consecinta imediata o reprezinta aparitia unor mirosuri neplacute si, in cazuri extreme, inclusiv probleme ale sistemului respirator si / sau reactii alergice. 

Pentru a evita aceste neplaceri, este esentiala intretinerea corecta a instalatiei de aer conditionat a masinii. Acest lucru implica, in primul rand, igienizarea acesteia si, bineinteles, efectuarea acestuia intr-un mod profesionist, folosind produse specifice. Puteti apela la profesionistii Di-Bas pentru o igienizare completa a sistemului de aer conditionat, la un pret absolut decent: 99 RON!

Vom folosi solutia de igienizare originala a celor de la Liqui Moly, un agent de curatare special pentru eliminarea simpla si eficienta a ciupercilor si bacteriilor din instalatia de climatizare, fara a fi necesara demontarea acesteia. Veti regasi o atmosfera cu totul schimbata la intrarea in masina, un miros placut si proaspat si un aer mult mai "respirabil".

Programează-te la +40212405810 sau trimite-ne un e-mail la service@dibas.ro pentru orice problema a masinii tale!

Contact Opel Di Bas
Contact

Câmpurile cu * sunt obligatorii
Datele dvs. personale vor fi prelucrate de către operatorul respectiv conform descrierii din Declaraţia de Confidenţialitate.

Pentru mai multe informaţii privind drepturile dvs. la Confidenţialitate şi datele noastre de contact , vă rugăm verificaţi aici.
Sus pagina