loading
Click aici pentru Opel LiveChat
chat

Distribuie puterea acolo unde trebuie.

Disponibil cu tracţiune pe puntea faţă sau pe puntea spate, Opel Movano dispune de aptitudini reale, complete, pentru deplasarea pe drumuri dificile şi în condiţii de lucru solicitante.

Variante de şasiu pentru sarcini speciale:

 • Suspensie pneumatică
 • Diferenţial autoblocabil spate
 • Priză de putere
Opel Movano - tracţiune pe puntea faţă FWD şi tracţiune pe puntea spate RWD

Ce e mai bun din cele două lumi: tracţiune pe puntea faţă şi tracţiune pe puntea spate

Nicio activitate și niciun drum nu seamănă între ele. De aceea, dacă sarcinile grele sunt inerente afacerii dumneavoastră, înseamnă că deja luaţi în considerare tracțiunea pe puntea spate. Opel Movano este disponibil cu tracțiune pe puntea spate (RWD) pentru două variante de lungime, două variante de înălţime și o masă maximă admisă de 3.500 și 4.500 kg şi o capacitate de tractare de până la 3,5 t. Dacă aveţi nevoie de o masă de până la 3.500 kg, una dintre versiunile cu tracţiune pe puntea faţă (FWD) ale modelului Opel Movano vă poate satisface nevoile.

Opel Movano - Tracţiune pe puntea spate

Tracţiune pe puntea spate

Tracţiunea pe puntea spate (RWD) oferă câteva avantaje semnificative faţă de tracţiunea pe puntea faţă (FWD) pentru anumiţi clienţi:

 • Sarcină sporită de punți, funcţionare la o masă maximă admisă mai mare (maxim 4,5 t vs. 3,5 t cu tracţiune pe puntea faţă)
 • Capabil să tracteze remorci mai mari, mai grele: (max. 3,5 tone cu pneuri spate duble)
 • Tracţiune sporită pe drumuri neasfaltate
 • Mai rezistent pentru funcţionare în condiţii dificile
 • Cerc de bracaj mai mic
Opel Movano - Tracţiune pe puntea faţă

Tracţiune pe puntea faţă

Autovehiculele cu tracţiune pe puntea faţă (FWD) au, de asemenea, anumite avantaje faţă de cele cu tracţiune pe puntea spate:

 • Costuri reduse de exploatare; în special, consum redus de carburant
 • Înălţime redusă a podelei compartimentului pentru încărcătură
 • Lățime mai mare între pasajele roților
 • Masa la gol mai mică
 • Sarcini utile mai mari
Opel Movano - Suspensie pneumatică

Suspensie pneumatică

Pentru o încărcare şi descărcare mai uşoare, precum şi un confort sporit la rulare, este disponibilă opțional suspensia pneumatică spate reglabilă pe înălțime.

A doua baterie

Recomandată pentru autovehiculele cu sisteme suplimentare de încălzire şi climatizare şi consumatori electrici.

Opel Movano - Diferenţial autoblocabil spate

Diferenţial autoblocabil spate

Pentru asistarea conducerii pe teren accidentat sau pe carosabil alunecos, diferențialul autoblocabil este disponibil opțional pentru modelele cu tracțiune pe puntea spate.

Pentru a beneficia de gama de servicii - comercializare vehicule (Corsa, Astra, Insignia, Crossland X, Grandland X, Zafira, Combo, Movano, Vivaro), post vanzare, consiliere financiara, accesorii si altele- va rugam sa va adresati exclusiv unui distribuitor/reparator autorizat Opel.
Continutul site-ului are caracter informativ.

Imaginea poate prezenta dotări opţionale.

Protecţia consumatorilor - ANPC - www.anpc.gov.ro

Opel va depune eforturi susținute pentru a asigura acuratețea și actualizarea conținutului acestei pagini de internet, dar nu își asumă răspunderea pentru niciun fel de daune sau pierderi cauzate de utilizarea informațiilor de pe pagina de internet. Anumite informații de pe acest Website pot fi incorecte ca urmare a modificărilor aduse produselor de la lansarea acestora. Unele dintre echipamentele descrise sau ilustrate pot fi disponibile doar pentru anumite piețe sau la un preț suplimentar. Opel își rezervă dreptul de a schimba oricând specificațiile produselor. Pentru specificațiile actuale ale produsului comercializat în țara ta, te rugăm să contactezi dealerul Opel local.

Descrierile caracteristicilor și ilustrațiile pot viza sau indica echipamente opționale care nu sunt incluse în livrarea standard. Informațiile conținute au fost exacte la momentul publicării. Ne rezervăm dreptul de a face schimbări în design și echipamente. Culorile afișate sunt doar culori aproximative. Echipamentele opționale ilustrate sunt disponibile contra unui cost suplimentar. Disponibilitatea, caracteristicile tehnice și echipamentele furnizate pe vehiculele noastre pot varia sau pot fi disponibile numai în anumite țări sau pot fi disponibile numai la costuri suplimentare. Pentru informații exacte privind echipamentelesi dotarile de pe vehiculele noastre, vă rugăm să contactați Opel Southeast Europe LLC – Reprezentanţă România sau partenerul dvs. Opel.

* WLTP: Datele referitoare la consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt stabilite utilizând Procedura de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP), în conformitate cu regulamentele R (CE) nr. 715/2007 și R (UE) nr. 2017/1151 (în versiunile în vigoare). Valorile nu iau în considerare utilizările speciale și condițiile de conducere. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să citești „Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit la toate punctele de vânzare sau la autoritatea de stat sau organismul desemnat.

** NEDC: Datele referitoare la consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt determinate utilizând Procedura de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP), valorile relevante fiind exprimate apoi conform cu NEDC pentru a permite compararea, conform regulamentelor R (CE) nr. 715/2007, R (UE) nr. 2017/1153 și R (UE) nr. 2017/1151.

Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni particulare și pot varia în funcție de formatul pneurilor. Valorile nu iau în calcul utilizări particulare și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de formatul pneurilor. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să citești „Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit la toate punctele de vânzare sau la autoritatea de stat sau organismul desemnat.

*** Autovehicule retrase din fabricație / autovehicule comerciale ușoare: Toate valorile menționate se referă la modelul de bază UE cu dotări standard. Datele privind consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt determinate conform regulamentelor R (CE) nr. 715/2007 și R (CE) nr. 692/2008 (în versiunile aflate în vigoare), luând în considerare masa autovehiculului în stare de funcționare, așa cum este specificat în regulamente. Prezența unor echipamente suplimentare și a dotărilor opționale din fabrică poate avea ca efect obținerea unor valori mai ridicate decât cifrele menționate pentru consum și emisii de CO2. Valorile privind consumul de carburant și emisiile de CO2 nu se referă la un autovehicul anume și nu fac parte dintr-o ofertă. Acestea sunt furnizate exclusiv pentru comparația între diferite variante de autovehicule, dar pot fi diferite față de consumul real realizat în condiții reale de conducere, influențat în mare măsură de stilul de conducere și condițiile de utilizare. Echipamentele suplimentare pot crește greutatea autovehiculului atunci când acesta este gol și, în unele cazuri, sarcina admisă pe punți, precum și masa totală admisă a autovehiculului și pot reduce masele admise de remorcare. Acest lucru ar putea duce la reducerea vitezei maxime și la creșterea timpului de accelerare. Valorile performanțelor de conducere iau în considerare un șofer cu greutatea de 75 kg și o încărcătură de 125 kg. 2 gaz H în m3/100 km.
Sus pagina