loading
Click aici pentru Opel LiveChat
chat

CINCI MOTOARE DEOSEBIT DE EFICIENTE.

Cuplu sporit în gama de turații scăzute cu consum redus de carburant și emisii reduse. Pare imposibil? Modelul Opel Movano îţi oferă acest lucru cu cinci variante de motoare1. Alege-o pe cea care se potrivește perfect pentru nevoile tale și alege varianta de caroserie dorită.

Opel Movano - Gama de motoare

Gama de motoare

Turbo sau BiTurbo? Motoarele diesel common rail de 2,3 litri care propulsează modelul Opel Movano sunt de ultimă generaţie din orice punct de vedere. Orice nevoi ai avea, există un motor economic, rafinat și puternic pentru tine. Îţi stabileşti priorităţile în materie de putere şi consum, iar noi îţi oferim combinaţia perfectă între economie, caracter sofisticat şi fiabilitate, pentru a le putea atinge.

Opel Movano - EcoFLEX

Model ecoFLEX

În plus, sunt disponibile variantele ecoFLEX. Acestea sunt oferite într-o gamă limitată de versiuni şi numai cu motorul 2.3 CDTI (74 kW). Greutatea a fost redusă prin luarea anumitor măsuri, care includ înlocuirea roţii de rezervă cu un kit de reparare a pneului şi montarea geamurilor faţă acţionate manual. Nivelurile de echipare şi opţiunile disponibile au fost şi ele reduse.

Tehnologia BiTurbo

Motoarele BiTurbo de înaltă tehnologie ale modelului Opel Movano îmbină avantajele unui turbocompresor de dimensiuni mici (răspuns rapid cu o putere și un cuplu ridicate la turaţii reduse) cu avantajele unui turbocompresor de dimensiuni mari (putere şi cuplu ridicat) la turaţie ridicată. Două intercoolere asigură o combustie ecologică şi eficientă. Rezultatul constă într-un cuplu constant de la turaţii reduse, putere sporită la turaţii mai mari ale motorului şi o economie excelentă.

Mod ECO

Dotare standard pentru motoarele BiTurbo, modul ECO reduce consumul de carburant cu până la 10%. Modul ECO este activat prin intermediul unui buton de pe planşa de bord şi este indicat printr-o lumină de semnalizare pe panoul de instrumente. În modul ECO

  • cuplul și puterea motorului sunt reduse,
  • răspunsul pedalei de accelerație este modificat,
  • indicatorul pentru schimbarea treptelor de viteză semnalează când este momentul potrivit să schimbi într-o treaptă superioară pentru a reduce consumul de carburant,
  • caracteristicile sistemului de climatizare sunt modificate.

Poți opri temporar modul ECO în orice moment prin apăsarea completă a pedalei de acceleraţie sau prin simpla dezactivare.

Din motive tehnice, modul ECO nu poate fi combinat cu opţiunea Turaţie sporită la ralanti.

Opel Movano - Transmisie manuală cu 6 trepte de viteză

Transmisie manuală cu 6 trepte de viteză

Toate motoarele sunt disponibile standard cu transmisia manuală cu 6 trepte. Comparativ cu transmisia cu 5 trepte de viteză, aceasta asigură un consum redus de carburant şi performanţă îmbunătăţită la conducere datorită unui raport de transmisie superior. Schimbătorul de viteze şi sincronizarea rafinată garantează o calitate excelentă la schimbarea treptelor de viteză.

O caracteristică remarcabilă este aceea că toate modelele au o lampă de semnalizare pentru schimbarea treptelor de viteză. Aceasta este situată pe panoul de instrumente şi indică momentul optim de schimbare a treptelor de viteză pentru o economie maximă de carburant.

Opel Movano - 6-Speed Easytronic® Transmission

Transmisia Easytronic® cu 6 trepte de viteză

Transmisia manuală automatizată Easytronic® cu 6 trepte de viteză, disponibilă opţional, asigură confortul sporit la comutare al unei transmisii automate, fără a mări consumul de carburant ca în cazul unei transmisii manuale. Funcţia Easytronic® permite schimbarea manuală a treptelor de viteză în toate modurile de conducere. De asemenea, dispune de programul de iarnă. Transmisia manuală automatizată Easytronic® cu 6 trepte de viteză este disponibilă cu motorul 2.3 CDTI ECOTEC® cu o putere de 92 kW (125 cp) şi 110 kW (150 cp).

Priză de putere

O unitate auxiliară acționată de motor este disponibilă pentru toate modelele Opel Movano. Pentru aplicaţii mai dificile, o priză de putere acționată de transmisie este disponibilă pentru toate modelele cu tracţiune pe puntea spate.

1: Consum de carburant urban 10,8–7,7, extra-urban 8,9–6,1, mixt 9,5–6,7 l/100 km.
Emisii de CO2 în regim mixt 249–176 g/km.

Conform regulamentului R (CE) nr. 715/2007 (în versiunea aflată în vigoare).

Pentru a beneficia de gama de servicii - comercializare vehicule (Corsa, Astra, Insignia, Crossland X, Grandland X, Zafira, Combo, Movano, Vivaro), post vanzare, consiliere financiara, accesorii si altele- va rugam sa va adresati exclusiv unui distribuitor/reparator autorizat Opel.
Continutul site-ului are caracter informativ.

Imaginea poate prezenta dotări opţionale.

Protecţia consumatorilor - ANPC - www.anpc.gov.ro

Opel va depune eforturi susținute pentru a asigura acuratețea și actualizarea conținutului acestei pagini de internet, dar nu își asumă răspunderea pentru niciun fel de daune sau pierderi cauzate de utilizarea informațiilor de pe pagina de internet. Anumite informații de pe acest Website pot fi incorecte ca urmare a modificărilor aduse produselor de la lansarea acestora. Unele dintre echipamentele descrise sau ilustrate pot fi disponibile doar pentru anumite piețe sau la un preț suplimentar. Opel își rezervă dreptul de a schimba oricând specificațiile produselor. Pentru specificațiile actuale ale produsului comercializat în țara ta, te rugăm să contactezi dealerul Opel local.

Descrierile caracteristicilor și ilustrațiile pot viza sau indica echipamente opționale care nu sunt incluse în livrarea standard. Informațiile conținute au fost exacte la momentul publicării. Ne rezervăm dreptul de a face schimbări în design și echipamente. Culorile afișate sunt doar culori aproximative. Echipamentele opționale ilustrate sunt disponibile contra unui cost suplimentar. Disponibilitatea, caracteristicile tehnice și echipamentele furnizate pe vehiculele noastre pot varia sau pot fi disponibile numai în anumite țări sau pot fi disponibile numai la costuri suplimentare. Pentru informații exacte privind echipamentelesi dotarile de pe vehiculele noastre, vă rugăm să contactați Opel Southeast Europe LLC – Reprezentanţă România sau partenerul dvs. Opel.

* WLTP: Datele referitoare la consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt stabilite utilizând Procedura de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP), în conformitate cu regulamentele R (CE) nr. 715/2007 și R (UE) nr. 2017/1151 (în versiunile în vigoare). Valorile nu iau în considerare utilizările speciale și condițiile de conducere. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să citești „Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit la toate punctele de vânzare sau la autoritatea de stat sau organismul desemnat.

** NEDC: Datele referitoare la consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt determinate utilizând Procedura de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP), valorile relevante fiind exprimate apoi conform cu NEDC pentru a permite compararea, conform regulamentelor R (CE) nr. 715/2007, R (UE) nr. 2017/1153 și R (UE) nr. 2017/1151.

Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni particulare și pot varia în funcție de formatul pneurilor. Valorile nu iau în calcul utilizări particulare și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de formatul pneurilor. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să citești „Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit la toate punctele de vânzare sau la autoritatea de stat sau organismul desemnat.

*** Autovehicule retrase din fabricație / autovehicule comerciale ușoare: Toate valorile menționate se referă la modelul de bază UE cu dotări standard. Datele privind consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt determinate conform regulamentelor R (CE) nr. 715/2007 și R (CE) nr. 692/2008 (în versiunile aflate în vigoare), luând în considerare masa autovehiculului în stare de funcționare, așa cum este specificat în regulamente. Prezența unor echipamente suplimentare și a dotărilor opționale din fabrică poate avea ca efect obținerea unor valori mai ridicate decât cifrele menționate pentru consum și emisii de CO2. Valorile privind consumul de carburant și emisiile de CO2 nu se referă la un autovehicul anume și nu fac parte dintr-o ofertă. Acestea sunt furnizate exclusiv pentru comparația între diferite variante de autovehicule, dar pot fi diferite față de consumul real realizat în condiții reale de conducere, influențat în mare măsură de stilul de conducere și condițiile de utilizare. Echipamentele suplimentare pot crește greutatea autovehiculului atunci când acesta este gol și, în unele cazuri, sarcina admisă pe punți, precum și masa totală admisă a autovehiculului și pot reduce masele admise de remorcare. Acest lucru ar putea duce la reducerea vitezei maxime și la creșterea timpului de accelerare. Valorile performanțelor de conducere iau în considerare un șofer cu greutatea de 75 kg și o încărcătură de 125 kg. 2 gaz H în m3/100 km.
Sus pagina