loading
Click aici pentru Opel LiveChat
chat

Accesoriile autovehiculului OPEL Movano.

Noul Movano, furgonul de mare capacitate cu un confort sporit în cabină, o capacitate mai mare de încărcare şi posibilitatea de a alege între tracţiunea pe puntea faţă sau pe puntea spate. Descoperă aici o gamă largă de accesorii special concepute și integrate pentru a-ți extinde și proteja capacitatea de lucru.

Opel Movano - Confort și comoditate

Confort și comoditate

Simte-te ca acasă! Deoarece ne petrecem atât de mult timp în autovehicul, acesta devine adesea o casă departe de casă. Vei găsi tot îți trebuie pentru ca autovehiculul tău Opel să arate grozav și să fie atât de confortabil cât își dorești: atât la interior cât și la exterior, de la covorașe până la sisteme de organizare a portbagajului și multe, multe altele.

Opel Movano - Infotainment

Infotainment

Traseul este parcurs cu mai multă plăcere - sistemele infotainment de la Opel sunt cu adevărat performante. Rămâi conectat printr-o gamă variată de suporturi pentru telefon mobil și kituri hands-free Bluetooth, sisteme de navigație, hărți de navigație actualizate și numeroase conexiuni multimedia, precum suportul pentru tabletă.

Opel Movano - Siguranţă şi protecţie

Siguranță și protecție

Siguranță sporită în timpul conducerii și un aspect îmbunătățit. De la apărătoarele de noroi și peliculele de protecţie a caroseriei până la sistemele de alarmă și scaunele pentru copii, vei găsi toate lucrurile de care ai nevoie pentru a asigura protecția optimă a familiei tale - și pentru ca autovehiculul tău Opel să arate la fel de bine ca în ziua în care l-ai cumpărat.

Opel Movano - Sisteme de transport și suporturi

Sisteme de transport și suporturi

Cu Opel, transportul încărcăturii este floare la ureche. Gama noastră variată de sisteme de transport și suporturi flexibile este ideală pentru toate călătoriile și activitățile tale sportive. Selecția noastră include produse originale proiectate de Opel, precum și produse de la partenerul nostru Thule, liderul de piață în domeniul sistemelor de transport.

Opel Movano - Jante

Jante

Personalizează-ți autovehiculul Opel cu un set nou de jante! Indiferent de gusturile tale, ai la dispoziție o gamă extinsă de jante din aliaj originale Opel pentru a-ți personaliza autovehiculul. Bucură-te de stilul și de calitatea accesoriilor originale Opel.

Imaginea poate prezenta dotări opţionale.

Protecţia consumatorilor - ANPC - www.anpc.gov.ro

Opel va depune eforturi susținute pentru a asigura acuratețea și actualizarea conținutului acestei pagini de internet, dar nu își asumă răspunderea pentru niciun fel de daune sau pierderi cauzate de utilizarea informațiilor de pe pagina de internet. Anumite informații de pe această pagină de internet pot fi incorecte ca urmare a modificărilor aduse produselor de la lansarea acestora. Unele dintre echipamentele descrise sau ilustrate pot fi disponibile doar pentru anumite piețe sau la un preț suplimentar. Opel își rezervă dreptul de a schimba oricând specificațiile produselor.

Sus pagina